INFO

Informatie over de Grote Avond 2022

Locatie & Bereikbaarheid

De Grote Avond wordt gehouden in Schouwburg Odeon in Zwolle (Blijdemarkt 25, 8011 ND). Dit ligt in het centrum van Zwolle waardoor u rekening moet houden met betaald parkeren en dat u een stukje moet lopen voordat u bij het Odeon bent.

In de buurt van Schouwburg Odeon liggen drie grote parkeergarages: Q-park Maagjesbolwerk, Emmawijk en parkeerplaats Burgemeester van Roijensingel.

Met het openbaar vervoer is Schouwburg Odeon te bereiken vanaf station Zwolle. Bus 1, 5, 9 en 12 brengen u naar bushalte Katwolderplein (tegenover Pathé). Deze halte ligt op ongeveer 600 meter afstand van Schouwburg Odeon.

Kaartverkoop & Tijden

De gewone voorstellingen staan gepland voor woensdag 1 juni, donderdag 2 juni en vrijdag 3 juni. Na de meivakantie begint de online voorverkoop. Let op: je kunt deze keer van tevoren aangeven op welke plek je wilt zitten. Wacht dus niet te lang met bestellen! Als er nog kaarten over zijn, kan ook aan de deur nog kaarten worden gekocht.

Op de avond van de voorstelling gaat de zaal om 19:10u open, de aanvang is om 19:30u. De voorstelling zelf duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten en zal dus rond 22:00 afgelopen zijn.

De tickets zelf krijgt u in uw mail en hoeven verder niet uitgeprint te worden. Wilt u de tickets annuleren? Stuur dan uiterlijk 1 dag voordat de voorstelling begint een mailtje naar info@groteavond.nl

De voorstelling

De voorstelling digging deeper van de grote avond 2022 in zwolle. Door het Greijdanus college.

Vijf tieners beginnen ineens te graven in de grond. Ze willen naar de kern van de aarde. De media krijgen lucht van dit vreemde plan en willen alles streamen. Zo ontstaat het programma Digging Deeper. Maar wat gebeurt er als de groep last krijgt van water, gas en hitte en ze ook nog eens onverwachts allerlei vreemde wezens tegenkomen? En wat gebeurt er als het mediabedrijf een extra groep onder de grond stuurt, waardoor daar niet genoeg zuurstof is voor alle mensen? Dit is het recept voor een gloednieuwe, knotsgekke theatervoorstelling van Greijdanus Zwolle.